Produkter för carp rullar (7)

Havskräftor - Kokta och skalade

Havskräftor - Kokta och skalade

IQF Kokta skalade kräftor
Karpfiskhud för hundar - Naturliga hundgodisar

Karpfiskhud för hundar - Naturliga hundgodisar

Upptäck magin med torkad karpskinn för din hund Din trogna följeslagare förtjänar det bästa, och därför presenterar vi vår bäst bevarade hemlighet: torkad karpskinn. En godbit som är lika läcker som den är hälsofrämjande, karpskinn är mycket mer än bara en godis för din hund. Det är en oförglömlig smakupplevelse som förenar den autentiska smaken av fisk med en mängd fördelar för ditt husdjurs vitalitet. Hos oss prioriteras kvalitet framför allt. Fiskarna fångas i rena vatten i Dombes, vilket garanterar renheten hos varje bit karpskinn vi erbjuder. Vi vet var varje karp kommer ifrån, och det återspeglas i den exceptionella fräschören och smaken av våra produkter. Hundens storlek: 5 Kg max 5 till 10 Kg 10 till 20 Kg 20 till 30 Kg 30 till 50 Kg 50 Kg och + À la carte: Fisk Analytiska beståndsdelar: Råprotein 78,50g/100g - fett 16,00 g/100g + omega 3 1,76g/100g Sammansättning: 100% karp Tuggnivå: Nivå 1 - Liten tuggar Nivå 2 - Energetisk tuggar
Rengjorda bläckfiskrör - Cephalopodsortiment

Rengjorda bläckfiskrör - Cephalopodsortiment

1 påse bläckfiskrör, vitlök, lök, fyllning (kött eller fisk efter val), salt, peppar, persilja, tomatsås, olivolja, "aioli" och vitt vin. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskrör under vatten precis innan du förbereder dem. Fyll rören med den fyllning du valt och stäng änden av röret med en tandpetare. Fräs vitlök, lök och persilja. Tillsätt tomatsåsen och det vita vinet. Blanda i de fyllda rören och låt sjuda i 25 till 35 minuter på låg värme. Vid servering, blanda aiolin med såsen. Servera med pasta eller ris.
Jättesquidstrimlor – friteringsstorlek

Jättesquidstrimlor – friteringsstorlek

IQF • Blanchering
Bläckfiskrör U5 och 8/12

Bläckfiskrör U5 och 8/12

Bläckfiskrör U5 och 8/12
Små rengjorda bläckfiskar - Cephalopodsortiment

Små rengjorda bläckfiskar - Cephalopodsortiment

Små bläckfiskar i persiljesås: Förbered en persiljesås (vitlök & persilja). Tina dina små bläckfiskar. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskar under vatten precis innan tillagningen. Fräs dina bläckfiskar i en panna med olivolja, tillsätt din persiljesås så att du får en jämn gyllenbrun yta. Krydda efter smak. Tillsätt grädden och låt sjuda i 4 minuter på låg värme. Servera med vit ris eller ångade morötter.